Najnovšie recenzie zo sekcie Volanty
- Je super
Je super
vdaka pake sa stava hra realnejsia
Kúpa na základe referencií
- realistická jazda ako v aute
- trochu hlučný chladič
- zatial som spokojny
- kvalitne prevedenie
- neskutocne vela tlacitok ktore sa daju nabindovat
- super pre f1 hru
- dokonca funguju aj potenciometre (kolecka) na volante
- odozva
- kvalita
Vyborne ovladanie
- Dodáva sa štandardne so sadou 3 pedálov
- Silná, hladká a pokojná spätná väzba
- Prevedenie je kvalitné a zdá sa byť naozaj dosť odolné
- Nastaviteľný kužeľový brzdový modul na simuláciu progresívneho odporu
- Kužeľom sa dá zablokovať aj spojkový pedál a používať ho ako opierku pre nohu, ak nevlastníte radiacu páku
- Dodáva sa s rýchloupínacím systémom na výmenu volantu
- Set nieje lacný, ale keď sa sčíta volant, pedále a základňa, tak je tam slušná úspora
- Má aktualizovaný firmware, ktorý udržiava aktuálny stav v zariadení Xbox One a PC
- Pedále nie je možné prevrátiť
- Pedále sú väčšinou vyrobené z plastu
- Radiaca páka nieje v balení, ale vďaka tomu je cena určite priateľnejšia
Vyberal som pomerne dosť dlho a keď som skúšal lacné riešenia, tak som mal pocit, že sa volant hneď doláme. Nakoniec som sa rozhodol minúť viac a neľutujem. Zážitok stojí za to. Po hodine jazdy v Project CARS mám ruky unavené ako po pol hodine jazdy na reálne motokáre :D Forza Horizon je pohodovejšia :D Ale zážitkovo tiež super :D
skvelý s dobrým ovládaním
- Veľmi dobrý pomer ceny a výkonu
- Spracovanie
- Citlivosť až takmer v polovici osi otáčania
Ak chcete niečo kvalitné, tak tento volant určite nie je to pravé... Žiaľ kvalita tohto produktu odpovedá cene.
- Presne to, čo som očakával za danú cenu.
- Produkt bol odovzdaný bez poškodenia.
- Kvalitné spracovanie materiálov.
- Prevedenie na špičkovej úrovni.
- Poťah volantu je príjemný na dotyk.
- Tuhosť brzdového pedálu.
- Tlačidlá L3 a R3 robia divný zvuk pri prudšom pustení.
- Absencia riadiacej páky.
- Nastavovacie kolíky sa na niektorých povrchoch ťažko nastavujú.
Volant som kupoval pre syna. Je s ním spokojný, všetko funguje fajn, pocit ako pri reálnom riadení, konkrétne pri hre Forza Horizon 3. Pre komfortné ovládanie je ale ideálne dokúpiť si k volantu aj pedálom stojan na to určený.
- Snadná instalace, stabilita na stole, ideální pro nenáročné jezdce, zejména pro děti. Cenově OK.
- Neuvěřitelně krátký připojovací kabel. Výstup končí atypickým konektorem a rovnou z fabriky je vybaven redukcí na USB. Prostě nepochopitelné.
Není to profi zařízení, ale to každý ví už při výběru, nicméně poměr cena/výkon je OK.
- Výborný volant za super cenu.Kúpil som ho synovi na xbox 360.
- Skúsil som ho na PC win 10 úplne bez problémov ovládač si samo stiahlo.Pri hrách treba nastaviť xbox 360 gamepad žiadny volant nenastavovať!
- Skúšal som si s ním zahrať a teraz sa mi nechce ísť do roboty:)
výborné ovládanie, synchrónne, pocit reálnej jazdy
- skevely volant, pomer cena/vykon, ergonomia
- zatial nic
- Je super
Zobrazujem 181 - 200 zo 262 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...14 Ďalšie »