Najnovšie recenzie zo sekcie Volanty
- Super, zodpovedá očakávaniam
- super volant
- Syn maximalne spokojny
dost zle sa to pripevnuje na stol,skor by som privital nejake prisavky,lebo to stale uteka a potom z hry nic nemate ,viem ze je na to aj stojan ,ale to je dalsia zbytocna investicia,inak celkom fajn
- Lacnejší a hlavne lepší ako Logitech
- Trošku hlučnejšie
Ja som si kúpil riadiacu paku a som si myslel ze to ma kolík do ps4 tovar idem vrátiť a na obrázku môže ukazovať ten kolík
- pomer cena-vykon
- prijemny v ruke
- jednoducho nastavitelny
- nalepky sa odlepuju časom, použivanim
- Kvalitny produkt, vyborna ochota personalu
pekne prevedenie
Je to brutálna sranda za tu cenu brutal
- žiadne
funguje podľa očakávaní
- Dobré spracovanie produktu
- Jednoduchá inštalácia
- Zatiaľ všetko funguje ako má, splnilo očakávania
- Tuhý brzdový pedál aj pre dospelého, nie to pre dieťa
- Nutné rozobrať brzdový pedál a vybrať gumenú "výplň"
prikladám link ako vylepšiť brzdový pedál:
Je normalne pre svoju cenu. Ide aj do PC.
- Pomer cena/výkon
- Veľký rozsah otáčania
- Pevné a jednoduché pripevnenie o stôl
- Tlačidlá na volante
- Pedály
- Nenastaviteľný force feedback v ETS 2
Na volante som hral iba ETS 2, takže žiadne pretekárske hry. Určite je to najlepšia vstupná brána, keď chcete volant na takýto simulátor. Je to vďaka dobre rozmiestneným tlačidlám a veľkému polomeru otáčania. No pripravte sa na to, že je potrebné vynaložiť silu, aj keď točíte rozbehnutý do zákruty. Force feedback sa nedá nastaviť na slabší, čo je nevýhoda v ETS 2. V pretekárskych hrách je to verím v pohode. Ďalšie negatívum sú pedály. Sú veľmi ľahké, celé plastové, veľmi blízko pri sebe a nedržia pevne na zemi. Chýba spojkový pedál.
- Funguje s PC
- Nefunguje s neoriginalnym kablovym ovladacom na Xbox360
- Plastak,len z núdze
Je normalne pre svoju cenu. Ide aj do PC.
- ovládače z r. 2018
- nemožnosť kalibrácie
- čistý plast
Nefunkčný v nových hrách ako Forza 5 (nepozná ho) či ETS2 (nejde nakonfigurovať plynový pedál), posledné ovládače sú z roku 2018, navyše nemajú možnosť kalibrácie. Pre PC a W10/11 určite neodporúčam
- Super displej
- Troska horšie tlačitka
Vydarený výrobok poskytujúci adekvátny zážitok za rozumnú cenu.
Zobrazujem 61 - 80 zo 262 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...14 Ďalšie »